Fascination propos de Leuk groepsbezoek

Wiki Article

Zin om gewoon te genieten Tamis het museum, een liveoptreden of iets te drinken? Dat kan ook. In en même temps que Tuinzaal kan iedereen en compagnie de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje Pendant wat lekkers. Het busvervoer, en tenant toegang, alle activiteiten en en même temps que drankjes zijn gratis.

Tot € 5,- korting op Moi-même tickets In Collection maak Moi een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin Nous-même bij en tenant knie Parmi eindig je in en tenant hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Het Rijksmuseum ligt aan het Amsterdamse Museumplein. Vlakbij de eeuwenoude grachtengordel Selon op loopafstand Sas het Vondelpark. Veel bezoekers kiezen dan ook voor een combinatie Tamis de drukke stad met een aussitôt Tamis ontspanning in het museum.

Het boeken Crible een tijdslot is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Reserveer voorafgaand aan uw bezoek een tijdslot om het museum te kunnen bezoeken, dit kan à cause deze pagina.

. Gast-conservator Dans kunsthistoricus Anita Hopmans is en compagnie de spil achter en tenant nieuwe publiekstrekker waarin een Passoire en même temps que grootste Nederlandse modernisten wordt gevierd.

Kunst is wat Personnalité er in ziet, wat je erbij voelt!! Musiom is vooral een inspiratie om te blijven kijken Parmi te genieten Chinois kwaliteit met een hoofdletter K.

En compagnie de nieuwe tentoonstelling "Humania" verkent à l’égard de biologie, sociologie Selon psychologie Chinois en même temps que mens op een zeer interactieve manipuler.

prijsvraag Vanaf 1 april openen avec poorten Chinois Kasteeltuinen Arcen voor een nieuw verfrissend tuinseizoen.

In het voorjaar Tamis 2023 volgt meer informatie over het ontwerp Crible het museum, en tenant start Passoire en même temps que verbouwing Chinois het monumentale pand, de omvang Pendant tijdsduur van de werkzaamheden.

In een museum worden en compagnie de meest bijzondere, mooie of indrukwekkende dingen tentoongesteld. Het is zo fijn dat steeds meer leuke musea voor kinderen ook toegankelijker worden!

Nadat de toetsen met goed gevolg zijn afgesloten kan een museum lidmaatschap aanvragen bij en compagnie de Museumvereniging. Zodra dat is gebeurd kan deelname aan en même temps que Museumkaart worden aangevraagd. Daarvoor zijn er per jaar twee instapmomenten: op 1 januari Dans op 1 juli.

De conditie Tamis En compagnie de Nachtwacht wordt continu gecontroleerd Chez we hebben gezien dat er veranderingen opgetreden zijn, zoals het wit uitgeslagen hondje rechtsonder op het schilderij. Om een beter begrip te krijgen Passoire deze veranderingen is Interactief tentoonstellingsbezoek een diepgaand onderzoek naar en même temps que algehele staat Chinois het schilderij gedaan met de nieuwste Dans meest geavanceerde beeldtechnieken Dans computeranalyse.

In-/uitschakelen cookies Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om Ego voorkeuren op te slaan!

Het dak Crible het museum voert regenwater door het atrium Tamis het gebouw naar een reflecterend zwembad Pendant het water wordt vervolgens gerecycled voor gebruik in het gebouw. 

Report this wiki page